Vision – A look to the future

Hver eneste dag fornyer Erreà sin forpliktelse til å tilby klær med kvalitet og komfort til alle dere som elsker å drive med idrett og holde dere i form gjennom utøvelse av fysisk aktivitet.

Vårt felles ønske er å være førstevalget når det gjelder merkevare og produkt, for deg og for alle andre idrettsutøvere og klubber over hele verden.

Det er derfor både Erreà og vi hver dag strever etter å være ledere innen team- og sportswear sektoren med produkter som er utviklet og bygget på vår lidenskap for sport, teknologisk innovasjon og stilistiske design.

MISJON

Erreàs misjon ligger i den praksis som styrer selskapet hver eneste dag, den planen som styrer det daglige arbeid og målene som skal nås, slik at deres visjon kan bli virkelighet.

Dette er Erreàs viktigste mål for fremtiden:

  • Å produsere sportsklær og teknisk undertøy som er i stand til å forbedre typiske bevegelser for idrettsutøvere som bruker dem i ulike idretter
  • Å forfølge konstant forbedring og øke nivåene av kvalitet, rask respons og kundeservice
  • For å være markedsledende, styrke sin posisjon og fortsette å erobre de mest attraktive markedene
  • Å bygge et vinnende nettverk av kunder, samarbeidspartnere og leverandører og sammen med dem skape fruktbar og langvarig synergi
  • Fortsatt jobbe målrettet for å redusere sin påvirkning på planeten og bidra ansvarlig for bygging av bærekraftige lokalsamfunn

VERDIER

Erreàs verdier er drivkraften bak alle deres handlinger, som definerer oppførsel og driver inspirasjon av både ansatte, agenter og distributører.

Lidenskap. I dette ligger lidenskap for sport og de personlige bidrag alle vi i Erreà systemet kan gi gjennom vårt arbeid, opplevd med både hjerte og sinn.

Mot. Motet gir oss styrke til utvikle oss, velge nye veier, se løsninger og reagere på endringer.

Nysgjerrighet. Et sterkt ønske om og ydmykhet til å studere markedet, lære av det og akte det.

Samarbeid. Gjennom samarbeid gjør vi kollektiv nytte av hvert eneste individuelle bidrag hver enkelt i Erreà systemet gir.

Kvalitet. Erreà har alltid som mål å tilby fremragende produkter som overholde de høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Forskning og utvikling. Dette er noe Erreà prioritere på daglig basis gjennom både innsats og investeringer. Målet er kontinuerlig forbedring av produkter fra både teknologiske og designmessige perspektiver.

Omsorg for miljøet. Dette er en av de viktigste verdiene og driverne for Erreàs forretningsvirksomhet.