SPESIALDESIGN TIL DIN KLUBB ELLER DITT LAG

Erreà gir enhver idrettsklubb eller -lag mulighet til å skape sin egen serie med unike og spesialdesignede klær. Dette er perfekt for all klubber, lag og bedrifter som vil skille seg fra mengden og ikle seg en unik og personlig drakt! Vi tilbyr både tradisjonell- og digital sublimeringsteknologi og kan møte ulike behov hos ulike kunder, uavhengig av antall enheter og antall farger i trykkene. Vi tar oss av hele prosessen fra design av deres idé til levering av de unike trøyene til din klubb.

Et hvert oppdrag av spesialdesign blir nøye vurdert av Erreàs salgspersonell og designavdeling. De vil sammen foreslå den beste løsningen ut i fra et estetisk og produksjonsfaglig ståsted, avhengig av kundens behov og ønsker og hvor mange enheter som skal produseres.

Med sublimering, en teknikk som overfører farge til tekstiler ved hjelp av varme og trykk, kan man trykke svært detaljrike design på tekstiler. Sublimerte trykk påvirker ikke tekstilenes tekniske egenskaper og er langt mer holdbare enn for eksempel silketrykk og transfertrykk.

For å oppnå det beste resultat bruker Erreà «single sheet» teknikk, dette gir mye lysere farger og skarpere print enn ved «cycle rollers». Erreà bruker også kun vannbaserte farger som er fri for løsemidler.

Deres egne unike design. Grafikk, mønster, farger, krage, mansjetter, passform – dere bestemmer, vi lager design og produserer når dere har godkjent.

Sublimerte trykk gir fantastiske muligheter! Og de er langt mer holdbare og bevarer tekstilets tekniske kvaliteter.

Kontakt oss i dag for mer informasjon eller tilbud. Det er selvfølgelig 100 % uforpliktende.