SPESIALDESIGN TIL DIN KLUBB ELLER DITT LAG

Hos Sport-X får enhver idrettsklubb eller -lag mulighet til å skape sin egen serie med unike og spesialdesignede klær. Dette er perfekt for all klubber, lag og bedrifter som vil skille seg fra mengden og ikle seg en unik og personlig drakt! Sjekk ut den vi lagde for Oliver Solberg, så får du kanskje en liten ide om hva vi snakker om.

Med sublimering, en teknikk som overfører farge til tekstiler ved hjelp av varme og trykk oppnår man en rekke fordeler; mulighet svært detaljrike design på tekstiler, trykk som ikke slites eller tetter igjen tekstilet (fordi trykket ligger inne i stoffet), og har man mange trykk vil sublimering ofte bli vesentlig billigere enn med tradisjonelle transfertrykk. Dette er fremtiden, og den er her nå! 

For mer informasjon om sublimerte drakter, kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.

Sublimerte drakter med spesialdesign kan leveres til en rekke idretter; fotball, håndball, volleyball, basketball, innebandy, rugby, løp/friidrett, sykling, futsal, styrkeløft, roing, baseball, amerikansk fotball, tennis og bordtennis. For å nevne noen.

Deres egne unike design. Grafikk, mønster, farger, krage, mansjetter, passform – dere bestemmer, vi lager design og produserer når dere har godkjent.
Sublimerte trykk gir fantastiske muligheter! Og de er langt mer holdbare og bevarer tekstilets tekniske kvaliteter.
Kontakt oss i dag for mer informasjon eller tilbud. Det er selvfølgelig 100 % uforpliktende.