Errea Qsystem

ONE LIKE NO ONE – UNIQUENESS

Kreasjonen av unike og eksklusive tekstiler designet for å oppfylle ønsker og behov hos hver enkelt kunde.

NO TOXIX – RESPONSIBILITY

Omsorg og ansvar for våre kunders helse og miljøet.

LAB TEST – NECESSITY

Kontinuerlig innovasjon gjennom forskning og utvikling

SERVICE – PROFESSIONALISM

Kvalifiserte ansatte som betjener våre kunder hver eneste dag

Erreà Quality System er en filosofi og en modus operandi som er sterkt knyttet til selve merkevaren. Det er et konstant referansepunkt, som på en daglig basis, indikerer retningen vi skal ta og er drivkraften bak enhver beslutning vi tar og handling vi utfører. Det daglige arbeidet som er rettet inn mot ett klart hovedmål, nemlig å jobbe tett sammen med våre kunder for å oppnå et resultat av høy kvalitet.

Erreà og kvalitet, en kombinasjon av de nøkkelfaktorer som er styrende for Erreàs virksomhet. Karakteristiske styrker som alltid har skilt merkevaren fra sine konkurrenter og som har oppnådd en universell verdsettelse:

UNIQUENESS – Det unike ved hvert tekstil, som er eksklusive, nye og forskjellige fra hverandre, er et direkte resultat av å lytte til ønsker og behov hos hver enkelt kunde.

RESPONSIBILITY – Den kraftfulle følelsen av ansvar for våre kunders helse og vern av miljøet, anerkjent gjennom Oeko-Tex sertifisering.

NECESSITY – Nødvendigheten av å skape noe nytt, investere i jakten på nye råvarer, stoffer og tekstiler og valget av en topp moderne produksjonslinje og maskineri.

PROFESSIONALISM – Den profesjonalitet som daglig utvises av kompetente medarbeidere som er forpliktet til å reagere kompetent, høflig og omgående på hver forespørsel de møter

Denne kvaliteten er derfor målet vi strever mot, som et strukturert og integrert system av faktorer som vil definere og fortsette å fremheve en idé og en merkevare. Erreà; server idretten som den perfekte allierte.