Om oss

Det Italienske merket Erreà Sport er en spesialisert produsent av teknisk sportstøy, teknisk undertøy, kompresjonstøy og sporty fritidsklær. Selskapet ble etablert i 1988 og er nå en internasjonalt ledende aktør. Fra sitt hovedsete i Parma i Nord-Italia styres virksomheten som i har distribusjon i mer enn 80 land på 5 kontinenter. Erreà har fått anerkjennelse for være synonymt med kvalitet, ekspertise og kompetanse innen idrett.

Som eksklusiv distributør av Erreà Sport i det norske markedet tilbyr ErreaStore.no alle Erreàs kolleksjoner.

Errea Logo

Erreà Sport

Sportsdivisjon utgjør den desidert største og viktigste delen av Erreàs totale forretningsvirksomhet. Dette er spesialisten på teamwear med produkter og kolleksjoner til de aller fleste idretter. Gjennom snart 30 år har Erreà bygget opp sin kompetanse på produksjon av tekniske tekstiler og tilbehør. Med fokus på kvalitet, design, leveransedyktighet og kundeservice styrker de sin posisjon i markedet fra år til år.

Erreà har et nært samarbeid med både landslag, topp- og breddeklubber innen en rekke idretter over hele verden. Sammen med lokale distributører og agenter sørger Erreà for at de er tett på sine kunder i alle markeder. Erreà Sport tilbyr i dag et svært rikholdig sortiment og leverer utstyr til blant annet følgende idretter; fotball, håndball, volleyball, basket, futsal, innebandy, rugby, baseball, amerikansk fotball, tennis, løp, friidrett, beachvolley, hockey, padling, roing, styrkeløft, turn, dans, landhockey og en rekke andre idretter.

Errea 3D Wear logo

Erreà 3D Wear

Dette er Erreàs kolleksjon av teknisk undertøy og kompresjonstøy. Erreà leverer med sin 3D Wear produkter en imponerende bred kolleksjon som dekker de fleste behov. Kolleksjonen består av 5 ulike serier; Active Tense og Active Tense Light, utviklet av osteopater og fysioterapeuter, som med sine exosceletons i henholdsvis naturlig harpiks og silikon yter optimal støtte til muskulatur og ledd kombinert med lett kompresjon. Compressor kompresjonstøy med den særegne veven som gir rettet kompresjon mot de store muskelgruppene og Recovery Comp som er spesielt utviklet for å gi optimal kompresjon under restitusjon. Til slutt de to seriene med teknisk undertøy, Performance Summer og Performance Winter, med finslepne egenskaper for bruk i ulikt vær og klima.

Alle produktene i Erreà 3D Wear serien er 100 % utviklet og produsert i Italia og holder høyeste kvalitet.

Errea Republic logo

Erreà Republic

Erreà Republic byr på sporty fritidsklær med Italiensk design og finesse. Hvert år lanseres 2 kolleksjoner fra Erreà Republic, en vår/sommer kolleksjon og en høst/vinter kolleksjon. Begge kolleksjonene byr på et bredt utvalg av tøffe fritidsklær for både ham og henne. Produktene ligger i et spekter fra utpregede fritidsklær til skjæringspunktet mellom sport og fritid, eller aktiv fritid.

Produktene i både dame- og herrekolleksjonene kan i såvel farger som fasong og utvalg beskrives som moderne, sporty, urbane og trendy. Her finnes alt fra shortser, t-shirts, gensere, bukser og jakker til både ham og henne. Dette er klær for deg som lever en aktiv livsstil og samtidig setter pris på en avslappet og cool stil. Dette er klær vi gleder oss til å presentere for det norske markedet i årene som kommer.

Erreà produkter får du kjøpt i mer enn 2000 butikker i 80 land

Erreà produserer årlig over 4 000 000 artikler i egne fabrikker, i tillegg kommer artikler produsert hos 3. parts fabrikker

Hos Erreà produseres det mer enn 700 ulike modeller i løpet av hver sesong. Det benyttes over 3600 fargereferanser

Hver dag selges mer enn 15 600 Erreà artikler