Avildet, fra ventre; Per Torkhilsen (President, NRF), Klaus Wiik (Sport-X), Anne Cathrine Røste (Generalsekretær, NRF) og Maicol Guidetti (Erreà Sport).

Det er i skrivende stund gått noe tid siden enighet ble oppnådd og blekket ble påført papiret som utgjør utstyrsavtalen mellom Norges Rugbyforbund og Sport-X. Derfor er det meget godt å endelig kunne slippe den gode nyheten! Sport-X er i samarbeid med Erreà offisiell teknisk partner til Norges Rugbyforbund de neste tre årene.

Avtalen omfatter alt fra landslagsdrakter og teamwear til alle de norske landslagene i rugby, ansatte i administrasjonen og styremedlemmer i forbundet. I tillegg til dette omfatter avtalen supporterutstyr som Sport-X Merchandise skal tilby gjennom egen supporternettbutikk for Norges Rugbyforbund.

“Vi er utrolig stolte av og ha blitt valgt som en av Erreas hovedpartnere sammen med deres norske utstyrsleverandøren Sport-X. Erreas nye satsning på internasjonal rugby, sammen med Sport X i Norge er en av hoved grunnene til at vi valgte å skrive en 3 års avtale på vegne av Norges Rugbyforbund som vil hjelpe oss fremover fra grasrot til topp. Jeg ser frem til et konstruktivt samarbeid som vil gagne begge parter positivt”, sier Per Thorkildsen President NRF.

“I Sport-X har som et viktig mål å være den bredeste utstyrsleverandøren til norske idrettsklubber, lag, foreninger og forbund. Dette betyr at vi også må gi de mindre idrettene den oppmerksomheten, utvalget og tilgjengeligheten på godt utstyr som de fortjener. Rugby er en slik idrett og derfor er vi svært stolte av å ha blitt valg som leverandør til Norges Rugbyforbund og de norske rugby landslagene i samarbeid med den Italienske merkevaren Erreà Sport. Rubgy er en idrett i stor utvikling både internasjonalt og nasjonalt, og vi gleder oss til å få bli med på den utviklingen og reisen i årene som kommer”, forteller salgs- og markedsansvarlig for sport og merchandise i Sport-X, Klaus Wiik.

Vi er fra tidligere leverandør til både Bergen Rugbyklubb og Blindern Rugbyklubb, vi håper avtalen med Norges Rugbyforbund vil bidra til at enda flere rugbyklubber vil få øynene opp for oss som en totalleverandør til rugby i Norge.