Den Bulgarske fotballklubben CSKA Sofia 1948 har nylig presentert sine nye drakter. Draktene er selvfølgelig designet og produsert av Erreà.

Den tradisjonsrike klubben med 31 nasjonale titler, 20 cupmesterskap, 4 supercup mesterskap og deltagelse i semifinale i den viktigste Europeiske cupen, er CSKA Sofia 1948 den mestvinnende og mest suksessfulle klubben i Bulgarsk fotballhistorie. Etter nedrykket til League 4 har klubben nå startet klatringen tilbake til toppen med opprykk til League 3 denne sesongen. CSKA Sofia 1948 har valgt Erreà som samarbeidspartner og teknisk leverandør på sin planlagte vei tilbake til toppen, hvor denne klubben definitivt hører hjemme.

Hjemmedrakten er ren og i klubbens tradisjonelle røde farge, beriket med polo krage med hvit innsats i midten. Hvit er også den horisontale stripen over brystet hvor klubbens logo er inkorporert. Shortsen er hvit med matchende vertikal rød stripe på utsiden av låret. Som bortedrakt har klubben gått for en militært inspirert variant i tradisjonelle camo farger, dette ble det også spilt betydelig på i reklamekampanjen, Som bildet over også viser.

Vi gratulerer CSKA Sofia 1948 med opprykk og nye tøffe drakter og ønsker en fortsatt god reise videre mot toppen av Bulgarsk fotball.

Foto: Vladimir Ornov

Meld deg på vårt nyhetsbrev