Eget trykkeri

Trykkeri

Vi har eget tekstiltrykkeri for transfertrykk og kan trykke det meste; klubb- og sponsorlogoer, navn, initialer og numre. Dette gir oss god kontroll på hele leveranseprosessen og bidrar til å redusere vår leveransetid. Dere får én samarbeidspartner å forholde dere til og får produkter som er ferdige, ingen ekstra logistikk etter mottak.

Etter en betydelig nyinvestering i transferpresser, plater og benker benytter vi nå kun topp moderne utstyr. Vi har med denne investeringen økt vår produksjonskapasitet betraktelig og samtidig lagt til rette for at kapasiteten enkelt kan oppgraderes ved behov.

Merker

Vi samarbeider med en rekke leverandører av merker og trykk i inn- og utland og kan stort sett skaffe det dere måtte ønske. Enten det er transfer- eller sydde merker og om dere ønsker merker av kvalitet eller vil ha lavest mulig pris. Vi har blant annet på lager tall i 10 cm, 20 cm og 25 cm i en rekke farger; sort, hvit, blå, marine, gul, grønn og rød.

Sublimasjon

I tillegg til trykk på eget trykkeri kan vi også tilby tilby sublimering, da utført på Erreà sine fabrikker. Sublimering gir utrolige muligheter for dere som ønsker en unik drakt, samtidig som det er kostnadseffektivt. De sublimerte trykkene er langt mer holdbare enn transfer, og ofte vil kostnadene til trykk reduseres. Dette gjelder spesielt om man har mange logoer som skal trykkes på drakten.