Eget trykkeri

Trykkeri

Logopreging handler om å bygge fellesskap, samhold og tilhørighet. Og det gjør klubben synlig i nærmiljøet, som er god markedsføring. Dette har vi tatt lenger enn noen annen sportsbutikk eller klubbleverandør vi kjenner til. Med store investeringer i topp moderne transferpresser, UV printer, lasergraverer og storskala printer og -kutter finnes det knapt ikke noe som ikke kan levere med logo. Uten at det kjøpes inn i hundre eller tusnevis.

Transfermerker

Vi samarbeider med en rekke leverandører av merker i inn- og utland og kan stort sett skaffe det dere måtte ønske. Enten det er transfer- eller sydde merker og om dere ønsker merker av kvalitet eller vil ha lavest mulig pris. Navn, tall og initialer kan vi produsere selv og levere omgående.

Sublimasjon

Sublimeringstrykk påføres før tøyet klippes og sys sammen og skjer derfor på en av fabrikkene vi samarbeider med. Sublimering gir utrolige muligheter for dere som ønsker en unik drakt. Trykkene er langt mer holdbare enn transfer, er både lettere og mykere, de tetter ikke igjen tekstilet og vil være langt billigere om man har mange logoer som skal trykkes på drakten.

Brodering

Med brodering får man holbare trykk med et mer ekslusivt uttrykk. Tjenesten leveres via samarbeidspartner og er best egnet om man skal ha brodert logo på et større antall produkter da kostnaden for broderingskortet er relativt høy.

UV Print

Med vår UV printer kan vi trykke flerfargetrykk på harde overflater. Det kan for eksempel være drikkeflasker, mobildeksler, penner eller golfballer. Ettersom denne jobben gjøres på eget utstyr kan vi levere i antall fra 1 stk. Hva med drikkeflasker til hele laget med klubbens logo og personlig navn på hver enkelt flaske?

Lasergravering

Det siste tilskuddet til maskinparken vår har vist seg å kunne lage noen skikkelig tøffe produkter. Som på rekordtid har blitt superpopulære. Drikkeflasker, kortholdere eller termokopper med gravert logo ser utrolig bra ut. Her kan dere få logopreget produkter av for eksempel metall eller lær. Vi utforsker fortsatt mulighetene på denne.

Storformat print

På vår storformatprinter kan vi printe større flater på ulike materialer. Her trykker vi blant annet roll-ups, plakater, bannere, arenabannere og klisterfilm til profilering på glass, metall og andre harde flater.