Erreà Klubbavtale

Vi kan klubbsport og er totalleverandør til idrettsklubber, lag, foreninger og forbund i Norge. Vårt brede sortiment dekker både topp og bredde i de fleste idretter. Ingen klubb er for liten og ingen klubb for stor.

Vårt mål er å levere på det våre kunder ønsker seg og har behov for. Vi antar at dere ønsker dere produkter av høy kvalitet til en hyggelig pris. Vi vet at dere har behov for at produktene dere trenger kan leveres når dere trenger dem. Og vi vet at de fleste idrettslag i Norge drives på dugnad og at dere derfor mest sannsynlig har begrenset med tid og ønsker en leverandør som gjør det enkelt for dere.

Da kan kanskje noe av det vi tilbyr høres fornuftig ut for din klubb også?

Kvalitet

Alle Erreà tekstiler er utviklet av Erreà og produseres på deres egne fabrikker. Erreà fører streng kontroll på hele produksjonsprosessen fra råvare til ferdig produkt. En kvalitetskontroll som er deres trygghet for produkter av ypperste kvalitet.

Levering

Vi leverer på 2-4 dager fra eget lager. Ikke lagerførte varer leveres på 5-14 dager fra lager i Italia. Spesialproduserte varer leveres på 45-60 dager fra bestilling. Erreà lagerfører hele sitt standard sortiment og har bransjens beste leveransegaranti.

Trykk

Vi leverer logomerker og har eget trykkeri med høy kapasitet. Det gir oss kontroll på hele leveransen og raskere leveringstid. Dere sparer tid. Alt dere trenger å gjøre å fortelle hva og hvordan samt sende oss logofiler. Resten ordner vi.

Medlemsfordeler

Selv om klubben har et begrenset sortiment, er ikke medlemsrabatten begrenset. Den gjelder hele vårt sortiment. Dermed får klubbens medlemmer fordelaktige priser på en rekke produkter. Til både trening og fritid.

Oeko-Tex

Alle Erreà produkter er sertifisert etter Oeko-Tex Standard 100. Du kan føle deg 100 % trygg på de ikke inneholder skadelige, irriterende, allergi- eller kreftfremkallende kjemikalier. Det er også en garanti for en produksjon som tar hensyn til miljøet.

Klubbshop

Vi tilbyr alle klubbkunder egen klubbshop på ErreaStore.no. Uten kostnad for klubben selvfølgelig. Dette gjør det raskt og enkelt for klubbens medlemmer å bestille produktene i klubbens kolleksjon med de trykkene de ønsker.

Spesialdesign

Spesialdesign er ikke forbeholdt landslag og toppklubber hos Erreà. Dette er noe vi tilbyr alle klubber, i lave antall. En spesialdesignet drakt med sublimerte trykk ser ikke bare utrolig bra ut, det gir også en rekke andre fordeler.

Bredde

Vår bredde med spesialutstyr til en rekke idretter er unik. Vi har produkter for fotball, håndball, volley, basket, innebandy, futsal, løp, friidrett, rugby, baseball, am. fotball, hockey, tennis, roing, padling, vektløfting med flere.

Priser

Vi tilbyr svært gunstige avtaler og hyggelige priser. Til klubben og dens medlemmer. Vi leverer direkte fra Erreà som produsent, uten fordyrende mellomledd. Sammen med kostnadseffektiv drift gjør dette at vi kan konkurrere på pris, uten å gå på akkord med kvalitet.

Fleksible avtaler

Klubber har forskjellige ønsker og behov. Vi tilbyr flere ulike avtaler og har en fleksibel og løsningsorientert tilnærming til alle samarbeid. Det viktigste for oss at dere får en avtale som passer for deres klubb.

Totalleverandør

I tillegg til tekstiler og utstyr fra Erreà fører vi også et bredt utvalg av annet relevant utstyr fra andre leverandører. Sportsmedisinsk forbruksmateriell, treningsutstyr og baller til volley og rugby, for å nevne noe.

Personlig service

Den nærhet til både oss som leverandør og Erreà som produsent vi tilbyr er sjeldent i dagens marked. Vi tror på at gode og personlige relasjoner med korte kommunikasjonsveier er grunnlaget for et verdiskapende samarbeid.