Sport-X Klubbavtale

Vi kan klubbsport og er totalleverandør til idrettsklubber, lag, foreninger og forbund i Norge. Vårt brede sortiment dekker både topp og bredde i de fleste idretter. Ingen klubb er for liten og ingen klubb for stor.

Vårt mål er å levere på det våre kunder ønsker seg og har behov for. Vi antar at dere ønsker dere produkter av høy kvalitet til en hyggelig pris. Vi vet at dere har behov for at produktene dere trenger kan leveres når dere trenger dem. Og vi vet at de fleste idrettslag i Norge drives på dugnad og at dere derfor mest sannsynlig har begrenset med tid og ønsker en leverandør som gjør det enkelt for dere.

Da kan kanskje noe av det vi tilbyr høres fornuftig ut for din klubb også?

Kvalitet

Vi samarbeider med ledende merkevarer som Hummel, Select, Erreà og Joma. Alle anerkjente kvalitetsmerkevarer som stiller like høye krav til varene de leverer som både vi og dere gjør. Derfor er dette meget trygge valg for enhver klubb.

Levering

Vi leverer på 2-4 dager fra eget lager. Ikke lagerførte varer leveres normalt på 5-14 dager fra våre leverandørers lagre. Spesialproduserte varer leveres på 45-60 dager fra bestilling. Alle våre leverandører av teamwear lagerfører hele sitt standard sortiment i Europa.

Trykk

Vi leverer logomerker og har eget trykkeri med høy kapasitet. Det gir oss kontroll på hele leveransen og raskere leveringstid. Dere sparer tid. Alt dere trenger å gjøre å fortelle hva og hvordan samt sende oss logofiler. Resten ordner vi.

Medlemsfordeler

Selv om klubben har et begrenset sortiment, er ikke medlemsrabatten begrenset. Den gjelder hele vårt sortiment. Dermed får klubbens medlemmer fordelaktige priser på en rekke produkter. Til både trening og fritid.

Klubbshop

Vi tilbyr alle klubbkunder egen klubbshop på Sport-x.no. Uten kostnad for klubben selvfølgelig. Dette gjør det raskt og enkelt for klubbens medlemmer å bestille produktene i klubbens kolleksjon med de trykkene de ønsker.

Spesialdesign

Spesialdesign er ikke forbeholdt landslag og toppklubber hos oss. Dette er noe vi tilbyr alle klubber, i lave antall. En spesialdesignet drakt med sublimerte trykk ser ikke bare utrolig bra ut, det gir også en rekke andre fordeler, som feks trykk som ikke slites eller tetter igjen tekstilet som trykkes.

Bredde

Vår bredde med spesialutstyr til en rekke idretter er unik. Vi har produkter for fotball, håndball, volley, basket, innebandy, futsal, løp, friidrett, rugby, baseball, am. fotball, hockey, tennis, roing, padling, vektløfting med flere.

Priser

Vi tilbyr svært gunstige avtaler og hyggelige priser. Til klubben og dens medlemmer. Vi leverer direkte fra produsenter. Sammen med kostnadseffektiv drift gjør dette at vi kan konkurrere på pris, uten å gå på akkord med kvalitet.

Fleksible avtaler

“Ingen” klubber er like og “alle” har forskjellige ønsker og behov. Vi tilbyr derfor flere ulike typer avtaler og har en fleksibel og løsningsorientert tilnærming til alle samarbeid. Det viktigste for oss at dere får en avtale som passer de behov og ønsker som finnes i deres idrettsklubb.

Totalleverandør

I tillegg til teamwear fører vi også et bredt utvalg av annet relevant utstyr fra andre leverandører. Vi her bredt utvalg sko, sportsmedisinsk forbruksmateriell, treningsutstyr og baller til basket, volleyball og rugby, for å nevne noe.

Personlig service

Den nærhet til både oss som klubbens leverandør og våre leverandører er sjeldent i dagens marked. Vi tror på at gode og personlige relasjoner med korte kommunikasjonsveier skaper er godt grunnlaget for verdiskapende samarbeider.