Når det Islandske fotballandslaget skal forberede seg til VM kvallik, legger de igjen turen til Parma, Italia. Det skjer i forkant av den femte kvalifiseringsrunden til FIFA World Cup i Russland i 2018.

I Parma er guttene hjertelige velkomne og skal gjennomføre daglige treningsøkter på Tardini Stadium fra 20. til 22. mars før den viktige bortekampen mot Kosovo den 24. mars. En match de selvfølgelig vil være i toppform til.

Journalister og fans vil få tilgang en halvtime før hver trening starter samt de første 15 minuttene av treningene. Deretter vil teamet fortsette treningen bak lukkede dører.

Kl 20:45 fredag 24. mars møter Hallgrímssons gutter Kosovo på Loro Borici Stadium i Shkodër, en svært viktig match i Gruppe I. Kosovo blir en meget tøff motstander for Island som levere en topp prestasjon om de skal klare å ta med seg poeng, alle helst alle tre, hjem vil vulkan øya.

Både Erreà, som har vært offisiell teknisk sponsor av KSI (Det Islandske Fotballforbundet) siden 2002, og byen Parma er svært stolte over å få være verter for stjernene som beveget en hel verden med sitt pågangsmot og fantastiske prestasjoner under EM i Frankrike i fjor sommer.