Erreà 3D Wear

In it to win it!

TECHNOLOGY IN ACTION

Etter mer enn 3 års forskning og utvikling, flere dusin prototyper og 100-vis av tester utført i både trenings- og konkurransesituasjon av profesjonelle utøvere fra over 30 ulike idrettsgrener kan Erreà Sport endelig presentere Active Tense.

Utviklet og designet i nært samarbeid med osteopater, fysioterapeuter og profesjonelle idrettsutøvere, er Active Tense de eneste sportsproduktene på markedet med et fleksibelt exosceleton sveiset inn i plaggene.

Active Tense er inspirert av kinesiologitapens egenskaper og gir eksepsjonell støtte til muskulatur og ledd under fysisk aktivitet. Active Tense produktene byr både på et unikt patentert ergonomisk og biodynamisk design. Det er enestående og sikrer en perfekt passform som følger kroppens naturlige bevegelsesmønster.

Bruken av flere ulike teknikker i vevingen av tekstilet sikrer optimal transport av svette og en svært effektiv ventilasjon. Dette holder kroppen tørr og gir meget god komfort.

Active Tense er 100 % utviklet og produsert i Italia og Oeko-Tex Standard 100 sertifisert for å garantere den høyeste grad av sikkerhet og kvalitet.

FOCUSED COMPRESSION FOR UNPARRALLELED RESULTS

Produktserien Erreà 3D Wear TECH+ Compressor er utviklet for å forbedre aktiviteten og møte kravene til kompresjon under konkurranse og intense treningsøkter. Ved bruk av en sømløs konstruksjon med ulike grader av tetthet og elastisitet i tekstilet, gir dette ulike grader av kompresjon som sørger for at dine TECH+ Compressor plagg fremmer en optimal blodsirkulasjon og forbedrer muskel- og leddstabilitet.

TECH+ Compressor er sømløse og med overlegne både pustende og fuktførende egenskaper. Definitivt designet for de mer intense fysiske anstrengelser.

Fordeler

Mer effektiv muskelrespons under ytelse | Økt effekt i muskelpumpe under sammentrekning

Redusert risiko for skader i muskulatur | Raskere restitusjon

WHEN RECOVERY IS AN ESSENTIAL PART OF PERFORMANCE

Optimal restitusjon etter intensiv trening og konkurranse kan vise seg avgjørende for å holde prestasjon og ytelse på et topp nivå. TECH+ Recovery Comp er spesielt utviklet og designet for bruk etter konkurranse, men kan også benyttes under lav til moderat intensiv aktivitet. TECH+ Recovery Comp gir en lettere og fokusert kompresjon som øker blodsirkulasjonen. Den bidrar også til reduksjon av hevelse i muskulaturen og fremmer avslapning av muskelfibrene. TECH+ Recovery Comp er svært komfortabel, lett og pustende og gir, gjennom lett kompresjon, redusert smerte og tretthet i muskulatur og en raskere restitusjon.

Fordeler

Verdifull bistand ved restitusjon etter fysisk aktivitet | Forbedret oksygenisering under fysisk aktivitet

Raskere transport av slaggstoffer | Ekstremt lette og pustende materialer

WEATHER IS NO LONGER AN ISSUE

Erreà Performance-serien presenterer et bredt spekter av teknisk undertøy til alle idretter og klimatiske forhold. De fremste karakteristikkene i Erreà Performance produktene er de overlegne pusteegenskapene. Erreà Performance produktene er utviklet gjennom systematisk, teknologisk forskning. Resultatet et teknisk undertøy med egenskaper som rask og effektivt frigjør vanndamp, holder deg tørr og fresh og gir en optimal regulering av temperatur. Samlet byr disse egenskapene på en eksepsjonell komfort uansett årstid, uansett værforhold.

PERFORMANCE SUMMER LINE

Effektiv trening om sommeren krever high-tech, pustende og termoregulerende plagg av ypperste kvalitet. Dette er de viktigste funksjonene i Performance Summer-serien fra Erreà 3D Wear. Både t-shirt og singlet er sømløse, ultralette og svært pustende. Tekstilet er rett og slett banebrytende når det kommer til funksjon og effekt. Erreà Performance Summer- serien gir optimal varmeregulering og svette absorpsjon for garantert komfort, også når det er svært varmt.

FORDELER

 • Optimal temperaturregulering
 • Utmerket svette absorpsjon
 • Perfekt passform
 • Sømløs utforming
 • Maksimal komfort
 • Ekstremt lett

PERFORMANCE WINTER LINE

Performance Winter serien fra Erreà 3D Wear er spesielt utviklet for trening i kaldt vær. Plasseringen av 3D paneler som dekker strategiske områder på kroppen gir optimal varmeregulering som fungerer også under intens fysisk aktivitet selv under de mest ekstreme klimatiske forhold. Med sin karakteristiske “second skin” effekt, bruk av varmebevarende elastan tråder, sømløse utforming og svært pustende tekstiler er dette ideelle plagg for trening vinterstid. Du vil ikke bli skuffet Erreà 3D Wear Performance Winter produktene.

FORDELER

 • Perfekt varmeregulering
 • Utmerket pusteevne og rask svettespredning
 • Ekstremt komfortabel på huden
 • Perfekt passform og bevegelsesfrihet
 • Oeko-Tex Standard 100 sertifisert