Bedriftsidrett

Vårt konsept for bedriftsidrett er like enkelt som det er genialt. Hos oss finner bedriften din drakter til sine bedriftsidrettslag, ferdig trykket med bedriftens logo og spillernummer. Alt til faste priser og med rask levering i hele Norge. Velg mellom våre 3 prisklasser og plasser din bestilling på nett eller e-post til post@follosport.no. Vil du snakke med oss eller be om et møte ring oss gjerne på 40 04 90 90.

Bedriftsavtale

Vi kan tilby gunstige bedriftsavtaler som omfatter både bedriften og dens ansatte. Passer perfekt for bedrifter som ønsker å stimulere til økt fysisk aktivitet blant de ansatte og ønsker enda bedre priser på utstyr til sine bedriftsidrettslag. Alt uten merarbeid for bedriften, det praktiske tar vi oss av! Kontakt oss for mer informasjon.

Velg den kvalitet og prisklasse som passer din bedrift

Teknisk tøy for fotball, håndball, løping og trening.

Her får du virkelig “value for money”! God kvalitet til en meget lav pris og med rask levering.

Teknisk tøy til fotball, håndball, volleyball, løp og trening

Teknisk tøy av meget god kvalitet fra kjente, etablerte merkevarer innen teamsport.

Spesialdesignet tøy til en hvilken som helst idrett

Topp kvalitet levert med 100% spesialdesign for eksklusiv profilering på bedriften drakter og sportstøy.

Optimal profilering av din bedrift

Med spesialdesignede drakter til bedriftsidrettslaget får bedriften din optimal profilering på draktene. Vår profesjonelle designavdeling i Italia bistår med utforming av draktens design i henhold til din bedrifts profilmanual og ønsker. Vi snakker 100% integrert design som vekker både beundring og begeistring. Det er kun fantasien som grenser for hva man kan få til.

Vår leverandør har mer enn 30 års erfaring med sublimeringsteknologi. All produksjon skjer i Europa og tekstilene er Oeko-Tex Standard 100 sertifisert. For deg betyr det topp kvalitet med et trykk som er integrert i stoffet, ingen logoer i plastmerker som tetter tekstilet og øker vekten.

Hos oss får du spesialdesign på drakter og tøy til fotball, håndball, volleyball, basketball, løping og en rekke andre idretter.

Ingen begrensninger

Med sublimering finnes det ingen begrensninger på hvordan designet på drakten kan utformes. Våre profesjonelle designere kombinerer grafikk, mønstre, farger og fargekombinasjoner slik at det matcher bedriftens profil. Om dette er klassisk, moderne, prangende eller glorete for den saks skyld, det er opp til deg,

Profesjonell bistand

Med et team på nærmere 20 profesjonelle designere i Italia kan du være trygg på at bedriften din får den mest profesjonelle bistand til utforming av draktdesignet som markedet kan tilby. Du får hjelp til utforming av designet på bedriftens nye drakter av akkurat de samme designerne som designer drakter for toppklubber og landslag over hele verden. Basert på grunnleggende informasjon fra deg, som logofiler, fargekoder og et ønsket uttrykk, får du skisser på forslag som vi sammen jobber videre med vi har et design du er 100% fornøyd med.

Holdbar kvalitet

Med sublimering får du en kvalitet som holder. Alle farger, detaljer og logotrykk er påført slik at det er fullstendig integrert i stoffet. Dette gir et svært holdbart trykk som ikke sprekker eller løsner i vask og som også forringes lagt saktere enn tradisjonelle transfertrykk (plastmerker som trykkes utenpå stoffet). Fordeler som at sublimering verken tillegger særlig vekt eller tetter igjen stoffet er ekstra bonus på toppen.

Lave antall

Du tenker kanskje at du må bestille veldig mange for å få spesialdesign? Fortvil ikke det trenger du selvfølgelig ikke. Hos oss kan du få spesialdesign med sublimerte trykk uten å måtte bestille hundrevis. Bedriften din kan få spesialdesignede drakter levert i et antall så lavt som 12 stk. Det er nemlig der vår minste bestilling begynner, minst 12 stk og minst 4 stk av hver størrelse i bestillingen.